01/02
19.11.2018 16:11

България Ер пуска 30 000 самолетни билета с до -30% отстъпки

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За трета поредна година националният превозвач „България Ер“ ще накара пасажерите си да полетят от щастие в края на ноември с една вълнуваща седмица на намаленията и 30 000 самолетни билета на до -30% отстъпки. От 19-и до 25-и ноември включително всеки може да се възползва от специалните цени за всички директни линии на авиокомпанията.


Коледните базари във Виена и Прага са още по-достъпни с промо билетите в рамките на кампанията. Двупосочните полети до австрийската столица струват само 99 евро, а тези до красивия чешки град 155 евро. В седмицата на промоционалните оферти билетите между София и Лондонстартират от 65евроеднопосочно, а може би най-атрактивните цени са на пътуванията от и до Милано – само 50 евроза полет от София до световната столица на модата. На промоционални цениса и билетите до руската перла Москва, която през зимата се превръща в бяла приказка.


На фона на световния ентусиазъм около големите разпродажби и черния петък, „България Ер“ предлага на клиентите си не само ниски цени, но и нещо повече - комфорт. В цената на всеки билет се включва и безплатенръчен багаж до 10 кг и личен багаж: дамска чанта или лаптоп. Комфортът на борда на самолета се допълва и от безплатен чек ин и кетъринг, който включва топъл сандвич, десерт и богато разнообразие от топли и студени напитки по време на полета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще