Свързани новини

16.11.2018 14:03

Намериха оръжието на убийството във влака, искали да го скрият

Видян 1479 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Оръжието е намерено, евентуалните извършители са се опитали да го скрият. Това каза на брифинг директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов за убийството на 50-годишен мъж във влак край Вакарел, предаде Фокус.

 „Инцидентът е станал вътре във влака, доколкото разбирам от колегите, е в купето. Това, което се знае до момента, е че е възникнала свада“, обясни той и допълни, че няма данни починалият мъж да е криминално проявен.

„Предвид това, че по случая е образувано досъдебно производство в момента се извършват множество действия за доказване на целия механизъм на престъплението, а също така и авторството му“, посочи ст. комисар Спасов. „Искам да помоля всички пътници във влака, които не са установени от полицията и имат данни за това тежко престъпление, да се свържат с най-близкото подразделение на МВР или на телефон 112, за да дадат допълнителни сведения“, призова той.

 „Най-вероятно в късния следобед ще дадем повече данни за механизма и авторството на извършеното престъпление“, каза още директорът на ОДМВР- София.

Eвентуалните извършители на деянието са задържани. „Мъжът е на 38 години и е криминално проявен. Жената е на 47 години и също е криминално проявена“, заяви Спасов и допълни, че двамата са от Ихтиман и са пътували за София. „Задържани са в село Вакарел, като са се опитвали да избягат“, посочи ст. комисар Николай Спасов. Той обясни, че сигналът за инцидента е получен от началника на жп гарата във Вакарел. „Оказана е незабавна помощ на пострадалия. На път за болницата в София мъжът е починал“, каза още ст. комисар Спасов.


Снимка: бТВ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се