Свързани новини

12.11.2018 14:46

Цветанов: КЕВР е по цените на бензина

Видян 1821 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Всеки може да избере – дали да имаме политическа криза и хаос, или да имаме стабилност”, заяви на брифинг шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, по повод на протестите в неделя. Той прозря „тенденциозни подходи, които някои реализират, за да дестабилизират страната”.


Финансовият министър Владислав Горанов, който също присъства на брифинг подчерта, че прогнозите са цените на суровия петрол да се стабилизират и даже леко да паднат.


На свой ред Цветанов изненадващо заяви, че цената на горивото не зависи от управляващите, а от КЕВР. "В държавата има институции които осъществяват необходимия контрол и дават съответните разрешения – формирането на цената на горивата не е функция на правителството, формирането на цената на горивата е функция на комисията КЕВР и комисията КЕВР е избрана от българския парламент”, аргументира се той. „Даже и КЕВР, както каза Влади (Горанов, който суфлира зад него), не е отговорна за цената", заключи бившият вътрешен министър.


„Нито в момента, нито в прогнозите за следващата година съществува Гражданска отговорност за 1000 лв.”, заяви още Цветанов, въпреки че размерът й ще зависи от конкретния автомобил и нарушенията на шофьора реално би могъл да надхвърли този праг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Тази комунистка-рабфакаджийка какъв министър може да бъде??? Затова сме последни по всичко в Европа,защото ни управляват комуниста трето поколение Бойко,РАБФАКАДЖИИ,завършили помощни У-ЩА,партизански внуци и ДС доносници !!! Това е партията ГЕРБ !!! Ха-ха този на снимката правел ПОЛИТИКИ,УЧИЛ ГИ ВЪВ ВЪРШЕЦ !!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец