Свързани новини

08.11.2018 12:20

Комшар на Летище София

Видян 3479 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известната журналистка Ани Клисарска описа като свидетел – пътник, който се опитва просто да се качи на самолета, как изглежда Летище София малко преди да бъде концесионирано. Ситуацията е неуправляема, няма и автопилот:


„Летище София, терминал 2. След граничен контрол. Таблата за информация не работят. На гишетата за информация няма никой. Пътници притичват от гейт на гейт в отчаян опит да разберат кой е техният. Деца пищят на всякакви езици, майките ги влачат нагоре - надолу и нийде надежда взорът не вижда. Заблудени служители, оказали си на пътя им, ловко се шмугват встрани, за да не бъдат попитани как, по дяволите, да си намерят самолета. "Ми, вижте в сайта", съветва един от тях и бързо се оттегля. "Обадете се някъде", добавя друг. Оказва се, че от седмица сървърът нещо не работи. Цяла седмица! Човек би предположил, че все ще се сетят една черна дъска да сложат, да има служител на гишетата, ама къде ти такива глезотии. Welcome в България, бе, хай тех столица на Балканите”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Засрамете се, моля ! Колко ще ви платят да лъжете хората, че ако СЕ ПОДАРИ собствеността и всичко свързано с летището.... ЩЕ ЗАВАЛИ МАННА НЕБЕСНА за Държавата ? Това е познат из света сценарий...да плащаш на "директорите на една фирма"...да я докарат до фалит с вредно управление и безстопанственост... ЗА ДА Я ДАДАТ ПОСЛЕ някому за един лев ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби