Свързани новини

02.11.2018 13:50

Нетаняху: Можем да помогнем за повишаване на ефективността на енергийните доставки

Видян 1570 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    В енергетиката обсъдихме как Израел може да помогне за постигането на целите в енергийния сектор на тук представените държави. Можем да помогнем на държавите да повишат ефективността на енергийните доставки. Това каза израелският премиер Бенямин Нетаняху след четиристранната среща на високо равнище между България, Гърция, Румъния и Сърбия в резиденция „Евксиноград“ във Варна, предаде Фокус.


 „Най-дългият тръбопровод под вода ще тръгне от наша територия, ще мине през Кипър, Крит и Гърция, а може би и през Балканите. В момента сме в предварителна фаза на проучване“, обясни той. „За нас е важно да изнасяме газ, да го пренасяме до вас, за да можем да диверсифицираме доставките“, коментира израелският премиер. „Евреите са претърпели ужасни неща по време на Холокоста. Във вашите държави има смели мъже и жени, които са се изправили и с гърдите си са защитавали живота на евреите. Правили са го многократно. Това е нещо, което никога няма да забравим“, заяви той. „Благодарни сме за общата ви позиция срещу антисемитизма в историята и сега. Всяка от държавите има твърда позиция срещу това и за нас това е много важни. Омразата, която започва с евреите, може да се разпространи по целия свят. За това за човечеството това е важно“, обяви Бенямин Нетаняху. „Работим и за доброто на народите ви, като създаваме високотехнологични предпоставки да се борим с тероризма. В много случаи сме успявали да предотвратим много терористични атаки. Получили сме от службите на вашите държави много помощ“, посочи той. „Обсъдихме сътрудничеството между страните и Израел. Трите важни неща в общ контекст са технологиите, енергетиката и сигурността“, подчерта Нетаняху.


  „В областта на технологиите вече правим най-различни неща заедно, но има какво още да се направи. Това, което ражда умът е изключително ценно“, коментира той. „Истинска чест за мен и за моята държава е да бъдем поканени на тази регионална среща:, каза още израелският премиер.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци