Свързани новини

31.10.2018 12:30

БСП: Докато не получим оставката на Валери Симеонов няма да се регистрираме

Видян 1119 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Солидаризираме се с искането на майките на деца с увреждания за оставката на вицепремиера Валери Симеонов и докато не я получим - няма да се регистрираме в Народното събрание. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Крум Зарков пред журналисти за проблемите с кворума, предаде Фокус.


Парламентът успя да заработи една от третия опит – опозицията два пъти препъна кворума, като депутатите от БСП и ГЕРБ не се регистрираха в пленарната зала. Едва при третия опит, последен според правилника на НС, в залата се оказаха 121 народни представители и пленарното заседание започна. Третата регистрация закъсня с над 20 минути. Днешният пленарен ден беше спасен от червения земеделец Спас Панчев, който до неотдавна бе коалиционен партньор на БСП и част от парламентарната й група. Неговият пръст се оказа "златен", за да заработи парламентът.

„Майките на деца с увреждания още са навън. Тази палатка ни напомня, че не сме свършили работата си. Единственото, което се случи за последните месеци е, че те добавиха още едно свое искане - оставката на Валери Симеонов. Ние не солидаризираме с това искане и няма да се регистрираме в Народното събрание, докато не получим оставката на Валери Симеонов“, каза Крум Зарков.


Той уточни, че вицепремиерът отговаря и за ДАБЧ, където избухва корупционен скандал. „Твърде много се събра и е време той да отстъпи поста си", допълни заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...