Свързани новини

17.10.2018 13:20

Бареков призова ОП към помирение

Видян 1315 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  "Като лидер на единствената призната политическа партия в Европа /ПП „Презареди България”  и член на европейското ръководство на консерваторите  /АКРЕ/ с огромна тревога наблюдавам всекидневните скандали в консервативно-патриотичната част на българското управление. Не съм очаквал, че отправената от мен покана в качеството ми на европейски политик, получил международно признание, към трите политически партии да се присъединят към фундаментален патриотично-консервативен блок за европейските избори ще предизвика подобен емоционален изблик и дори проява на завист и агресия от лидерите на тези формации", заяви Николай Бареков.


"Оказва се, че искайки да направя добро за консервативната идея в България и в Европа, съм на път да разпадна цяло правителство на „стабилността”, без дори да присъствам на територията на България, а много често и на територията на европейския континент. Надявам се случващото се пред очите ни да не е заради личното отношение на определени политици към моята персона.


 Тук е мястото да отправя благодарност към Волен Сидеров и ПП Атака, че единствено откликнаха на поканата ми и ще присъстват на форума на консерваторите в Кишинев, на който ще представим идеята за създаване на голям консервативен блок, който да поведе битката срещу неолиберализма на предстоящите европейски избори.


 Обръщам се към Валери Симеонов, лидер на НФСБ, и Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, с призива да обмислят събитията от последните дни, да откликнат също на моята покана и да вземат участие в най-висшия форум на европейските консерваторите. За целта публично обявявам, че ще покрия от личните си средства разходите им по пътуването до Кишинев.


 Обръщам се и към колегите ми от България с молбата да не изпитват ревност към моята позиция, носеща ми легитимация в Европа, защото ще положа необходимите усилия опитът, натрупат в най-висшите консервативни среди, да бъде предаден на моите политически наследници в България", посочи още Бареков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще