Свързани новини

17.10.2018 11:55

Цветанов: Всеки отстоява различна теза, не означава разпад на коалицията

Видян 1527 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Към настоящия момент няма партия, която да е заявила, че се отказва от ангажиментите, които сме поели, за да управляваме. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде Фокус.


„Имаме като ангажимент да изпълним всичко, което е залегнало в управленската ни програма и коалиционното споразумение между ГЕРБ и „Обединени патриоти“, заяви той.


 „Всичко, на което ставаме свидетели, в такива кратки срокове ни притеснява. Не бих искал да коментирам чрез медиите отношенията в „Обединени патриоти“ или това, което би излязло като позиция спрямо мен“, посочи Цветан Цветанов. „Винаги съм казвал, че трябва да говорим помежду си, а не чрез медиите. Това ще бъде по-добрият тон за поведението, което трябва да изграждаме“, обяви той. „Убеден съм, че всяка една от партиите, които участват в коалиционното споразумение има своя ангажимент към него и към управленската програма“, посочи Цветан Цветанов.


 „Има много теми, които ни правят различни. Всеки отстоява различна теза, но различното мнение по никакъв начин не означава разпад на коалицията“, коментира той. „Говорих с Волен Сидеров в неделя, когато разговарях и с Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и с премиера Бойко Борисов за Коалиционния съвет, който беше отложен поради това, че нямаше теми, които налагат спешното му свикване“, каза още Цветан Цветанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева