Свързани новини

16.10.2018 17:10

Волен сам спрял Алфа-ТВ?

Видян 2302 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма процедура за отнемане на лиценза на партийната телевизия Алфа, а медията не е  санкционирана, заяви членът на СЕМ Бетина Жотева пред Епицентър. Тя каза още, че в медийния регулатор нямат обяснение за действията на Алфа.


Партийната телевизия спря излъчване на програмата си в понеделник привечер. Единственото, което се показва е черен екран с надпис "Телевизия Алфа спря. Питайте правителството защо". От екипа отказаха коментар пред 19'.


Не е изключено това да е постановка на Сидеров, за да бъде одобрена кандидатурата на Светлозар Лазаров за главен секретар на МВР, е една от версиите, пише Гласове. От Атака запазиха пълно мълчание по случая. Сидеров и депутатите му не вдигат телефоните си, както и колегите от телевизията.


Другата е, че решението за спирането на медията е заявлението на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов, който съобщи, че няма никакъв шанс ОП да се коалират с партията на Николай Бареков. Съмнение, че това е постановка на Сидеров изрази и самият Симеонов. Пред ПИК той заяви, че акцията е чисто политическа: „Това със спирането на телевизията не е нещо ново. Измислих го аз преди изборите през 2006 г., когато трябваше да вдигнем рейтинг на втория в класирането след балотаж – Волен Сидеров. Спряхме телевизията за три дни и направихме 600 000 гласа. Това сега е повторение на моята идея“.  Другото обяснение на Симеонов е, че Сидеров искал да води евролистата на ОП, за което в ОП нямат решение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби