Свързани новини

16.10.2018 17:00

ВИП Брадър или убийството на достойнството

Видян 3092 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Толкова много съм коментирал ВИП Брадър - от първото му издание преди 12 години най-официално и пред тогавашната тройно по-голяма аудитория на предаването, че досега се въздържах. Обаче видяното в понеделник наистина ме удиви. Преди всичко ще напомня онзи познат стих от култова песен: "Звездите са звезди, защото са високо"... И ще кажа, че изобщо не ме интересува екземплярът Кулагин, около когото странно защо бе завъртяно цялото действие този сезон, което само по себе си е показателно за нивото или за липсата на ниво. Обаче не е луд, който яде баницата...
Моето ужасяващо впечатление е от Ваня Костова.  Не бива хора, от които очакваме да бъдат образец за чест, да убиват сами собственото си достойнство. А с това и по малко от всеки от нас, на когото са в сърцето, в личните истории. И то по причина на дребни битови неуредици. Да демонстрират на публиката агресия - вербална и физическа, за няма нищо и изобщо. А на всичко отгоре да не получават наказание, а напротив - поощрение за това.
Като гледах само част от позорището в понеделник вечер, при това само онези решаващи минути на грозни думи и нескопосани биткаджийски движения, запитах се "има ли пилот в самолета" не само в Брадъра, а по принцип в нашата държава?
Хубаво, ще пазим "радиомълчание", както призова президентът преди да отлети при английската кралица и бъдещия крал Чарлз. Радиомълчание за сделки - от купуването на изтребители до трасето и новите мотриси на Трамвай №5 в София, въпреки че не разбирам по каква точно причина.
Обаче не бива да пазим никакво мълчание, при никакви обстоятелства, при отчайващия вид на тоталния упадък на нацията, на нейното достойнство! Нещо, което с удоволствие ни демонстрират на екрана онези хора, представяни за елит на нацията. Нещо, в което се съмнявам силно, защото все пак става дума за шофьор, мъж на жена си, жена на мъжа си, дъщеря на татко си, готвачка и нещо като певци плюс Ваня.
Все едно елит ли са или не са, очевидно са представителна извадка за българите днес. Жалко е!

 Виж видео ТУК!


Автор: Борис Ангелов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Пийпъл метричните данни за числото на гледащите редовно това срамно за човещината и за духовноста реалити отговаря сборно на броя на реалните и латентните страдащи от психически отклонения или от невъзвратим интелектуален дефицит в България с Ники Кънчев начело.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Не мисля, че трябва изобщо да се коментира някакво телевизионно предаване, което касае изключително тесен кръг от хора, и не представлява "новина" с висок обществен интерес във Вашия вестник.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е