Свързани новини

10.10.2018 16:00

Депутатка излъга по делото Нинова-Борисов

Видян 970 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият министър на околната среда и водите Ивелина Василева- сега депутат от ГЕРБ лъжесвидетелства по делото за клевета Нинова-Борисов, разкрива в. Сега.  Припомняме, че премиерът и лидерът на БСП се съдят взаимно. Тя - за израза "Г-жа Лъжа", а той - за "Крадецът вика - дръжте крадеца". Искът на Борисов е за 20 хил. лева, а този на Нинова - за 30 хил. лева.


Ексминистърът беше призована за разпит от защитата на Борисов, тъй като е участвала на събитието, по време на което той нарече Нинова „Г-жа Лъжа”.


Василева заяви, че на въпросната среща не е чувала премиера да нарича Нинова по този начин, което обаче би следвало да се интерпретира, като лъжесвидетелстване. Предоставен е запис, на който отчетливо се чуват тези думи на Борисов. Това вече е второто дело срещу него, при което той е обвинен в клевета, а защитата му използва съмнителни показания.


По-рано т.г. журналистът и червен депутат Елена Йончева вече осъди Борисов. Тогава  защитата на премиера извика „експерта” Даниела Събева, която заяви, че „нямало как да се каже кой е официалният му профил, което само по себе си беше абсурдно твърдение и лъжа под клетва.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби