Свързани новини

10.10.2018 09:28

Борисов: Северин ще бъде разпитан от немски съд, за да бъде екстрадиран у нас

Видян 2530 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Северин Красимиров ще бъде разпитан от немски съд, за да бъде екстрадиран у нас. Това каза пред журналисти в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов, предаде Фокус.


 Премиерът изказа съболезнования към близките на Виктория и изказа благодарност към хората, работили по разкриването на престъплението. Борисов потвърди обещанието си за заделените средства за Института по криминалистика, за да бъде осъвременен. „Бяха необходими повече от 24 часа при сегашната методология, за да извадим ДНК-то. Искам да се обърна към вас, като разследващи журналисти и натиска, който бе приложен към държавните органи през тези няколко дни.


Въпреки че в неделя ви помолих да изчакате няколко дни, знаете че всяко прибързано изговаряне от прокуратурата, МВР или от мен, когато съм подложен под натиск, може да предизвика укриване на вещи, извършител и днес нямаше какво да си говорим“, заяви Борисов. Премиерът благодари на трите федерални провинции, които са се включили в за държането на заподозрения в Германия.


Северин Красимиров ще бъде разпитан от немски съд, за да бъде екстрадиран . „Ще предоставим желаната информация и ДНК-то“, поясни Бойко Борисов и добави, че в реално време Красимиров той е менил адресите си на територията на три провинции в Германия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Превърнете активността си в предприемчивост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Превърнете активността си в предприемчивост,