Свързани новини

03.10.2018 16:57

Путин: Скрипал е "подлец"

Видян 1737 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на Русия Владимир Путин нарече „подлец“ бившия служител на руското разузнаване (ГРУ) Сергей Скрипал. Той използва думата в изказването си пред пленарното заседание на Руската енергийна седмица, предава РИА Новости.


„Той е просто един подлец и колкото по-бързо приключи информационната кампания около този случай, толкова по-добре“, каза Путин и предположи, че скандалът се раздухва изкуствено. „Виждам, че някои ваши колеги пробутват теорията, че господин Скрипал, едва ли не, е някакъв правозащитник. Той е просто шпионин. Предател на Родината. Има такова понятие – предател на Родината. И той е точно такъв“, заяви руският президент, цитиран от Интерфакс.


Путин изрази надежда, че историята със „случая Скрипал“ ще приключи скоро. „Мисля, че все някога ще свърши, надявам се да свърши. Колкото по-бързо стане това, толкова по-добре“, каза той.


Путин изрази учудване от раздухването на аферата „Скрипал“ и го нарече „глупост“. „Понякога, като гледам как се развива случаят, просто се изумявам. Видите ли, дошли едни мъже и започнали да тровят разни там клошари. Що за глупости са това? Те да не работят в чистотата?“, коментира той думите на водещия, че при опита за отравянето на Скрипал в Солсбъри е загинал и невинен бездомник.


По време на изказването си пред енергийния форум Путин сравни шпионажа с проституцията.


„Боричкането между спецслужбите не е от днес. Шпионажът, подобно на проституцията, е една от най-важните професии в света. И никой не е в състояние да отмени това“, каза президентът.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец