Свързани новини

03.10.2018 15:10

Откриха 9 нелегални крана във винпрома на Петя Славова

Видян 2748 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственичката на неминалата стрестестовете Инвестбанк – Петя Славова, на която доста спорно беше дадена и малката банка на Цветан Василев – Виктория, беше разкрита като производителка на нелегален алкохол.


Агенция Митници откри 9 нерегистрирани крана във винпрома Славова. Служители на агенцията констатирали две нарушения в два данъчни склада за производство на алкохол. Единият е във винпром Черноморско злато в Поморие, а другият в с. Славянци, съобщава БНР. Резултатите са станали известни след от рутинна планова проверка, съобщи зам.-директорът на агенцията Юлиан Мирков.


По думите му в склада в Поморие са намерени 9 малки крана, от които е възможно да бъде изведен готов алкохолен продукт, без на тези точки да има измервателни устройства, които да предават данните към Агенция Митници. "Това е в разрез с разпоредбите. Крановете са поставени без одобрението на митническите органи. В технологичните схеми, които са налични в Агенция Митници те не съществуват. В представените от самия склад схеми, също не присъстват тези кранове", допълни още Мирков.


Той уточни, че в едно от помещенията на този склад са намерени пластмасови опаковки от 5 литра с готов продукт за употреба – ракия и мастика в около 30 опаковки. "Нетипично е алкохолът да се намира в такива опаковки и то в заключено помещение. Колегите са направили един експеримент, в който е видно, че един такъв 5 литров пластмасов съд се запълва за 45 секунди", уточни той.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на