Свързани новини

01.10.2018 15:07

Отвори лаборатория за иновации в Градската библиотека

Видян 1180 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лабораторията по иновации в градската библиотека отвори за млади хора на възраст от 15 до 29 години. Те ще се учат как да бъдат  предприемачи. Софийската лаборатория се създава със съдействието на Столичната библиотека, която  предостави пространство в центъра – на пл. Славейков,  и с финансовата и логистична подкрепа от Асоциацията за развитие на София.


„Убедена съм, че  лабораторията ще се превърне в динамично място за идеи, които ще прилагаме и ще направим нашия град по-добро място за живеене – каза по време на откриването столичният кмет Фандъкова. – Съвременните технологии се развиват толкова бързо, че обучението през целия живот става неотменна част от нашето бъдеще. В тази лаборатория вие ще имате възможност да повишавате знанията и уменията си, да се срещате и общувате с мениджъри на световни компании, да присъствате на лекции, да обсъждате идеи с други млади хора или просто да поработите в приятна обстановка няколко часа“ – допълни столичният кмет и подчерта, че вярва в младите хора и очаква техните идеи.


Лабораторията е създадена по проект Отключване потенциала за бизнес и социални иновации в Дунавския регион чрез повишаване знанията и уменията на младите хора (New Generation Skills), съфинансиран по Програма Дунав 2014 – 2020. По този проект се изгражда мрежа от Иновационни лаборатории в участващите градове, за споделяне на опит, контакти и провеждане на съвместни обучения за младежи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и