Свързани новини

21.09.2018 14:42

Премиерът за Нинова: Трудно е да се справиш с устата жена

Видян 1336 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов посети Габрово, където коментира и актуалните теми от последните дни. Във връзка с упреците на Корнелия Нинова, че лъже, Борисов заяви, че публикациите на лидера на БСП са му много интересни. "Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език“, каза Борисов, съобщава "Епицентър".


„ГЕРБ е партия на практическите действия, а не на постовете. Шест от шестте евродепутати на ГЕРБ, въпреки взетото решение на ЕНП за гласуване срещу Унгария, те гласуваха против. Точка! Всичко друго е голословие, нападки и лъжи. Ръководителят на г-жа Нинова, с цялото ми уважение към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да говориш, че друг го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Ангел Джамбазки и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А сега вие вижте кой е прав и кой е крив", заяви Бойко Борисов. Така беше и за Истанбулската конвенция, добави той.


„Много е устата", коментира още той относно Корнелия Нинова. "Аз не мога да надговоря една такава жена, затова и не мога да се оженя втори път. Трудно е да се справиш с устата жена. Как да го обясня на друг език“, каза Борисов.


"Ще съумеем тежкия трафик между Южна и Северна България да го преведем оттук. Мащабно и модерно строителство, имате възможност да видите как се строят модерни мостове с огромна височина. Тренираме за мостовете на "Хемус" и на автомагистрала "Кресна" - там мостовете ще бъдат още по-високи, екологичносъобразни", разкри още Борисов за инфраструктурните проекти.


Предложението за нов главен секретар на МВР първо ще обсъдя с президента. Преди каквото и и име да се спомене, ще го потърся в удобно за него време, ще мотивирам кандидатура, ще сложа няколко имена и вече тогава ще пристъпим към необходимите по закон съгласувателни процедури. Системата има нужда от професионализъм, от спокойствие и аз и съм убеден, че е и той ще погледне държавнически, каза Борисов.


Първо с него ще го обсъдя, за да сме сигурни,, че когато пуснем съгласуване, няма да се получи стрес в системата, подчерта премиерът и допълни: „Всичко, което е необходимо и зависимо от нас, ние ще го направим“.


На въпрос дали това е опит за туширане на войната, премиерът отговори, че той никога война не е водил и напомни, че от него не е чувана лоша дума за президентската институция.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Мутрьо е истинският убиец на шестимата.. 30.06.2019 14:08

    “Не съм бил демократ? Ето - Младен е от ВИС, аз съм от СИК, не съм ли демократ... Ние не се обичаме - воювали сме помежду си, делили сме пазари на какво ли не - дрога, проститутки, рекет, коли... Дори сме се стреляли и убивали, всяка страна е дала десетки убити... Въпреки това, ето виждате - дадох му пост, работи човекът, заедно строим държавата. Кой друг го е правил това? Орешарски даде ли ми пост на мен, като беше на власт?”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.