20.09.2018 17:09

СПОРТ ТОТО – ТОТОТО НА БЪЛГАРИТЕ С ДЖАКПОТ ОТ 7 300 000 ЛЕВА

Видян 2106 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   През изминалите 61 години, освен че Български спортен тотализатор раздаде много и големи печалби, той стана неизменна част от живота на българите. „Да пуснеш тото“ се е превърнало в традиция, която се спазва от поколения наред. Благодарение на СПОРТ ТОТО са се променили стотици животи, хиляди хора са осъществили мечтите си, а най-важното много други са на път да го направят.


Печелившите разказват, че при тях попълването на фиш е малък ритуал. От избора на числа през късметлийската химикалка до точно определения пункт, в който ходят. Но има още една причина, тотото да се превърне в традиция. Това е неговата кауза. СПОРТ ТОТО е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт и спортни федерации. Само през 2017 сумата в подкрепа на спорта възлиза на близо 54 000 000 лева. Така всеки участник в игрите знае, че дори понякога късметът да му изневери, е помогнал на спорта в България. И средствата, които е отделил, служат за кауза, която представя България на световни висоти.


До този момент, милионерите от игрите на тотализатора са точно 95! Деветдесет и шестият милионер го очаква невероятен джакпот, който за идния тираж в неделя – 23.09., ще бъде близо 7 300 000 лева! В този специален тираж ви очакват и Форд Мондео, който върви в допълнение с 5 000 лева. Ще има и бонус печалба от 10 000 лева в играта „Тото 2 – 5 от 35“.


След толкова много възможности е добре, да не изневеряваме на традицията и да не пропускаме неделния тираж, съветват тото традиционалистите!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Денят предвещава редица предизвикателства

Денят предвещава редица предизвикателства, които ще