Свързани новини

20.09.2018 18:17

Война: Цветанов-Бъчварова

Видян 3753 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че никога не би позволил приятелите на трите му дъщери, които един ден ще станат част от семейството му, да се обърнат срещу партията, за която той работи. Коментарът му е във връзка с това, че зетят на Румяна Бъчварова е причина Александър Манолев да пожелае да се оттегли кандидатурата си за министър на транспорта, Цветанов обаче обясни, че семейните отношения във фамилията Бъчварови не коментира.

Припомняме, че  Манолев оттегли номинацията си за министър на транспорта заради компрометираща публикация на изданието Капитал и се мотивира с нежеланието си да влиза в обяснителен режим.

„Всеки е невинен до доказване на неговата вина. Има институции, които трябва да си свършат работата“, заяви Цветанов и потвърди, че Манолев ще заведе съдебни дела.

На свой ред лидерът на АТАКА и шеф на ПГ на ОП Волен Сидеров продължава да е на мнение, че Бъчварова е неподходяща за поста си. “Има знаци, че началникът на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова саботира премиера”, заяви той пред журналисти в НС.


 „Не е логично роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да правят такива публикации. Говоря за дописките срещу Манолев, които си бяха удар под кръста, непозволен, с който се прави опит да се блокира работата на правителството”, заяви атакистът.

„Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обвързаност, за мен е конфликт на интереси. За мен тук премиерът се огъна за Манолев”, каза още Сидеров. В резултат на оттеглянето на Манолев за транспортен министър бе избран Росен Желязков, който също е човек на Капитал и "случайно” е в близки отношения с Бъчварова.



 Припомняме, че като главен секретар на Министерския съвет Желязков е бил единственият обвиняем по делото Костинброд, свързано със скандала за фалшифицирането на 350 хил. бюлетини преди парламентарните избори през 2013 г. Той е бил  оправдан, когато Бойко Борисов се връща на власт.

























Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    ВОЛЕНЕ,не всеки може да стане ГЪЗОЛИЗЕЦ като теб !!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни