Свързани новини

19.09.2018 09:31

Емил Христов: Ако указът се внесе днес, утре ще бъдат гласувани и трите законопроекта

Видян 1212 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



 Имаме 3 внесени законопроекта от премиера Бойко Борисов. Все още нямаме внесен указ от президента Румен Радев за освобождаването на Младен Маринов от поста главен секретар на МВР. Това каза зам.-председателят на парламента и депутат от ГЕРБ Емил Христов преди гласуването на проектопрограмата за работа на депутатите, предаде Фокус.

 „Ако указът се внесе днес, утре ще бъдат гласувани и трите законопроекта. Ако не, ще гласуваме само двата законопроекта“, обяви той.
Министър-председателят Бойко Борисов внесе в Народното събрание три отделни проекта за персонални промени в Министерски съвет. С проектите се предлага Народното събрание да освободи Николай Нанков като министър на регионалното развитие и благоустройството и да избере Петя Аврамова за поста, да освободи Ивайло Московски като министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и да избере Росен Желязков за транспортен министър и да освободи Валентин Радев като министър на вътрешните работи и на негово място да избере Младен Маринов. Очаква се депутатите да разгледат предложението като първа точка на пленарното заседание в четвъртък. Така ако президентът Радев не внесе указа за освобождаване на Младен Маринов, депутатите ще гласуват само промените в министерствата на регионалното развитие и на транспорта.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог