Свързани новини

14.09.2018 09:31

За втори път се бъгна регистърът на НОИ

Видян 2113 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Временно е спрян достъпът до справки по ЕГН и ПИК на Националната агенция по приходите през сайта на Националния осигурителен институт, съобщават от НОИ.


В Националния осигурителен институт са постъпиха сигнали на граждани и медии, че на интернет страницата на института може да се осъществи невалидиран достъп за справки по ЕГН и ПИК на НАП.


В момента се извършва интензивна проверка на случая и до пълното изясняване на обстоятелствата достъпът до тези справки е блокиран. Всички други електронни услуги със свободен или ограничен достъп функционират нормално, предаде Дир.бг.


Работата на Търговския регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел бе блокирана за 17 дни през август заради изгорели дискове. Това създаде изключително много затруднения за бизнеса. Официалното обяснение е, че това се дължи на дефектиране на четири диска с общо 25 терабайта информация. Заради него бе взета главата на шефката на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Биволъ 30.06.2019 14:08

    МВР ОХРАНЯВА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИЯ РАЗКРИТА ОТ БИВОЛЪ. ЖЕСТОКА ДИКТАТУРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА МАФИЯТА! БИВОЛЪКолегите ни Димитър Стоянов и Атила Биро се прибраха благополучно след като прекараха нощта с белезници насред полето, без телефони до 4 сутринта. Родната полиция ги натръшка защото си вършеха работата и опитваха да спасят от унищожаване документи по разследването #ДжиПиГейт, за което българските медии мълчат упорито трети ден. Мълчат, защото е замесен всесилния Валентин Златев, ортак по карти на премиера Борисов. МВР също мълчеше и дори ни дезинформираше какво се случва с нашите колеги. Стигна се до намесата на румънския консул. Веднага след като бяха освободени Димитър и Атила се върнаха на мястото и спасиха някои документи. #ДжиПиГейт става #Шредъргейт! Още в деня на публикацията #ДжиПиГейт предупредихме МВР, че от сградата на Джи Пи Груп на Черни Връх се изнасят документи. И какво мислите, че стана? Нищо. Няма качулки, няма обиски, няма закопчани с пранги крадци на еврофондове. Два дни изнасяха и горяха документацията без нула внимание от компетентните органи. Сами проследихме къде я горят. Уведомихме МВР и колегите Димитър Стоянов и Атила Биро тръгнаха натам. В полето до Радомир, към 8 вечерта, полицаите изскочиха от храстите, тръшнаха ги, закопчаха ги с белезници и им взеха телефоните. Следва пълен полицейски абсурд. Три часа полицаите установяввт кои са, макар колегите да са се легитимирали веднага като журналисти. Установяват, но не им връщат телефоните. От редакцията на втория час без връзка започваме да звънии. От полицията в Радомир и в Перник ни отказват информация къде са и какво става с тях. От София получаваме информация, че не били задържани, а отведени за обяснения в Радомир. Това се оказа невярно, има протоколи за задържане. Намесва се румънския консул и посред нощ тръгва към Радомир. Чак в 4 сутринта възстановихме връзката с колегите. Въпросите тази сутрин са много. Кому беше нужен този среднощен екшън? Защо МВР не спазва правата на хората да направят едно телефонно обаждане и да се изясни ситуацията. Защо ни излъгаха, че не били задържани? Прави ли ви впечатление тоталното мълчание на „медиите“ за полицейския произвол срещу колегите ни, арестувани с пистолети в главата и белезници като най-големи престъпници!? Защото МВР охранява унищожаването на доказателства на грандиозна корупция разкрита от Биволъ в #ДжиПиГейт и засягаща най-високите етажи на властта! И нито една медия не се свърза с нас! В същото време главният секретар ходи да маже, че не знаел за какво става въпрос! Жестока диктатура на територията на Мафията! Биволъ

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    То при тия некадърници всичко се БЪГНА !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец