Свързани новини

07.09.2018 11:09

Властта трича Биволъ, че я отсрами за ТР с фалшиво обвинение

Видян 2477 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Властта нападна независимият разследващ сайт Биволъ с фалшиво обвинение, за да притисне една от малкото останали свободни медии в страната, вместо да благодари, че за разлика от държавния, неговия търговски регистър си работеше през всичките 18 дни бъгване на официалния и беше единствен начин за сверяване на данни: "Съобщение до Бивол от КЗЛД от днес за вдругиден, че ще ни тричат по устав.


Комисията по личните данни ни скача заради търсачката, която успешно замести цели две седмици скапания Търговски регистър. https://search.bivol.bg


Лични данни няма в търсачката ни. Това е чиста институционална репресия от страна на държавата. А тази институция е използвана за бухалка на статуквото срещу свободата на информацията!


Ще се борим до последно и няма да я спрем каквито и санкции да измислят. Освен това сме на мнение, че трябва да са публични не само личните данни, а и имототе и банковите сметки на всички политици и техните роднини.


Вместо да се посвети изцяло на разследванията за злоупотреби с обществения ресурс, нашият малък екип е притискан с жалби, съдебни дела, призовки за разпити от прокуратура, МВР, преписки за санкции от БНБ и КФН и т.н. Споделете да се знае.


Можете да подкрепите тук https://shop.bivol.bg нашата кауза с малка сума, за да продължим да вадим кирливите ризи на властта и да се борим по съдебен и друг ред срещу нейните бухалки", зоват колегите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

скорпион