06.09.2018 13:09

ГЕРБ иска още 12 лв./мес. нова здравна вноска и да плащаме мед.услуги над 700 лв.

Видян 3146 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Нова здравна вноска, освен досегашната, в размер на 12 лв. месечно или 144 лв. годишно и доплащане на всички медицински услуги на стойност над 700 лв. предлага ГЕРБ. Не става ясно обаче по каква причина хем ще плащаме повече за здраве, хем това няма да покрива нищо, освен най-елементарно лечение и изследвания. Според разпространилия новината Канал 3 това е нещото, наричано от уж бюджетара здравен министър Ананиев "втори задължителен стълб на осигуряване". Той обаче не отговаря къде отидоха при Борисов 1 незаконно преместените 1,4 млрд. от нашите лични и частни здравни вноски, които Дянков "премести" в държавния бюджет в нарушение на всички правила и правни норми. Вдигането се обяснява с неплащането за здраве от 719 000 граждани. Без да се казва, ясно е към кой етнос те основно принадлежат и че именно те са както основни потребители на скъпи услуги като раждане например, но и че и занапред няма да ги плащат за сметка на работещите и коректно покриващите задълженията си към хазната. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Дам...Аз не съм циганка ,но не плащам и няма да плащам здравни! Не и докато няма фонд " Здраве". Не и докато парите от здравните се наливат в един кюп с другите данъци. Не и докато се използват толкова безконтролно! Цялата здравна система в момента е начин за кражби! Или направете безплатно здравеопазването , или поименни здравни сметки с унаследяване! Ако няма промени ,пари от мен и семейството ми няма да видите!

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    да плащат само милионерите,не малтретирайте бедния човек,самозабравихте се богаташите-лапачи на трапезата ни.....

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    ГЕРБ все иска,вдига,за да лапа,да има да си вдигат безконтролно заплатките,а ние да живеем с по 200лв неосъвременени пенсии/най/мизерни в света....проклета върхушка,уяли се политици

  • 001 Владислав Горанов: "Гърция в Кипър"? 30.06.2019 14:08

    Владислав Горанов: "Гърция в Кипър"? „Основният упрек към Българския гаранционен фонд е, че не е комуникирал с гръцкия, за да се реши техническата работа и да няма проблеми като сегашния”. Това каза министърът на финансите Владислав Горанов по време на извънредното заседание на парламента във връзка с казуса „Олимпик“, предаде агенция „Фокус“. Пекин във Виетнам, Гърция в Кипър – Великите географски открития на Мутрокрацията нямат край.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови