05.09.2018 16:09

Още месец кандидатстване по ОПИК

Видян 1798 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С месец ще бъде удължен срокът за приемане на кандидатури за финансиране на предприемачески проекти по ОПИК, съобщи Любомир Ганчев - ресорният съветник на министъра на икономиката. Причината за отлагането са 18-те дни, в които Търговският регистър на работеше и така нямаше как малките и средните фирми да уредят документите си до 5 септември. След 10 дни съвещания, чиновниците решиха коя да бъде новата дата, до която се приемат молбите по програмата за предприемачество. Напомняме, че 19 минути е единствената медия, при толкова много икономически, а асоциацията на консултантите е единствената организация, при толкова много "работодателски", които поставиха този толкова важен за бизнеса въпрос. Ето и цялата позиция на съветника на министъра: "С цел благоприятно разрешаване на възникналия казус с временното преустановяване на функционирането на Търговския регистър, Министерство на икономиката внесе предложение за промяна на Постановление на Министерски съвет № 162, която да позволява удължаване на сроковете за подаване на проекти при възникнали непредвидени обстоятелства.

На 4 септември, МС одобри промяната и в резултат Управляващия орган удължи сроковете за прием на проекти по процедура BG16RFOP002-2.024 „Насърчаване на предприемачеството“. 
Първият краен срок за подаване на проектни предложения се изменя на 08.10.2018 г., а вторият краен срок на 10.12.2018 г.".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп