Свързани новини

17.08.2018 15:38

БСП иска извънредно заседание на НС и обяснение от Борисов за ТР и Олимпик

Видян 1856 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

БСП събира подписи за извънредно заседание на парламента заради срива в Търговския регистър и фалита на застрахователната компания „Олимпик”, заяви лидерът на левицата Корнелия Нинова. Тя допълни, че искат премиерът Бойко Борисов лично да даде обяснение, съобщи бТВ.


„Искаме премиерът да дойде и да обясни какво става в държавата, какви мерки ще се предприемат и най-вече кой ще поеме политическата отговорност за това състояние”, заяви Нинова.


„Четвърт милион души остават без застраховки. По същество тези хора са измамени, техните пари са взети, а услугата не им е предоставена. Това е задължителна застраховка на регулиран пазар. МВР са определили гратисен период, но трябва да дадат по-голяма яснота”, коментира Крум Зарков.


Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев обвини вътрешния министър Валентин Радев в некадърност и поиска оставката му заради обществена поръчка на МВР за нова структура на ведомството.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    АФЕРА пита: 1. Сривът с Търговския регистър постигнат ли е в резултат на злоумишлените действия на изключително опитен човек? 2. Българските служби знаят ли кой е човекът, както и знаели ли са, че именно той ще посегне на Търговския регистър? 3. Било ли е известно на ДАНС от шест месеца назад във времето това обстоятелство? 4. ДАНС следили ли са човека, за да бъде хванат в момента, когато извършва злоумишленото деяние с цел да се стигне впоследствие до поръчителите му? 5. Претърпяла ли е провал операцията на ДАНС? „Изтърван“ ли е човекът „за малко“, колкото той да извърши срутването на Търговския регистър? 6. Успява ли след това веднага човекът да избяга зад граница? 7. Тотален ли е провала на службите да се стигне до поръчителя на извършителя? Не, че очакваме някой да си признае провала в тая държава – кочина, но сме длъжни да питаме.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв