Свързани новини

15.08.2018 13:14

Шефът на Автомобилна администрация ще съди Босия

Видян 1430 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" Дамян Войновски ще заведе две дела срещу гладуващия Николай Колев-Босия, обяви директорът в сряда пред бТВ.


Въпреки че не уточни какви точно са претенциите му, от думите му стана ясно, че най-вероятно Войновски смята, че е станал жертва на клевета.


"Господин Колев непрекъснато хвърля обвинения, които са общи и без конкретика. Не могат просто така да се изсипват безпочвени обвинения. Николай Колев подава сигнали, които са абсолютно неверни", коментира шефа на агенцията.


Босия гладува вече 64-и ден с искане за оставка на транспортния министър Ивайло Московски и разпускане на парламента заради корупционните схеми при издаването на шофьорски книжки. Повод за гладната му стачка стана възстановяването на уволнени за корупция служители на "Автомобилна администрация".


По темата бе създадена временна анкетна комисия в парламента, която обаче засега не е произвела друг резултат, освен да сезира главния прокурор Сотир Цацаров с данните, предоставени от Колев, пише Медиапул.


Войновски каза още, че в момента регистрацията на автомобили се извършва в около 30 пункта в цялата страна и това създавало затруднения. Именно заради това агенцията предлага проверките за техническата изправност на колите да се прави в частни пунктове. Данните щели да се записват в сървъра на агенцията и ще се предават на МВР при нарушения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Какво значи гладува 64-ти ден.Че е свалил 2 килограма?Значи след 6 месечно гладуване ще е свалил 6-7 кг и ще е записан в "Гинес" като фотосинтезиращ.

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате