Свързани новини

06.03.2009 15:44

Полицията издирва мъж в чийто дом е намерен пистолет и хероин

Видян 1947 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хероин и пистолет със заличени номера са намерени и иззети вчера при проведена специализирана полицейска операция за противодействие на организираната престъпност и наркоразпространението.


Информацията беше огласена днес на пресконференция с участието на директора на ОДМВР-Перник комисар Димитър Шереметев и говорителя на Окръжна прокуратура Перник прокурор Михаил Алексов, съобщават от пресцентъра на МВР.
Криминалисти от Второ Районно управление на МВР в града, под ръководството на Районна прокуратура са претърсили дома на криминално проявения Васил Борчев Василев /35г./ в пернишкия кв.“Мошино”. Намерени и иззети са пресовка кафяво прахообразно вещество /около 200 грама/ и незаконно притежаван боен пистолет “Макаров” със заличени номера. При направения полеви тест, веществото е реагирало на хероин. Процесуално следствените действия са извършени в присъствието на жената, с която Борчев живее на семейни начала. Той самия е в неизвестност и вчера е обявен за общодържавно издирване. Назначени са съответните експертизи, като ще се проверява и произхода на пистолета, за когото има съмнения, че е краден. Образувано е досъдебно производство и работата продължава, съобщи агенция БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец