Свързани новини

14.08.2018 13:09

Сидеров за Симеонов: Военни хунти тероризират бизнеса по морето

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Има едни олигарси, при които всеки, който дойде на власт, получава апартамент. Там дъни музика цяла нощ, но никой не я спира". Това коментира пред журналисти в Бургас съпредседателят на коалиция „Обединени патриоти“ Волен Сидеров на извънреден брифинг пред РЗИ. "Никого не познавам, но виждам, че се използват двойни стандарти. Използва се страхът на хората. РЗИ не може да затваря заведения. Законът за шума не е влязъл в сила. Навсякъде има страх. Това е положението в слънчева България".


"Кой дава нареждания РЗИ да лепи незаконни бележки, кой нарежда части на полицията да действа като военна хунта и да вреди на бизнеса по морето", попита Сидеров и помоли утре на Министерски съвет Бойко Борисов да каже оторизирал ли е полицаи да тероризират българския туристически бизнес.


"Ще се радвам и цялото правителство да си отговори трябва ли да се занимава на кой олигарх да се затвори заведението, за да намаже друг", заяви Сидеров. "Да не се окаже Бургас от най - добрия град за живеене, да стане най-корумпирания", чуди се депутатът.


"Никого не познавам, но виждам, че се използват двойни стандарти. Използва се страхът на хората. РЗИ не може да затваря заведения. Законът за шума не е влязъл в сила. Навсякъде има страх. Това е положението в слънчева България".


"Сега ще накарам РЗИ да извърши проверки на "Св. Влас"! Защо там няма проверки, заведенията работят и дънят до зори и никой не се намесва. Това е само туризмът - какво ли става с други части, които са свързани с концесиите. Има щети за милиарди - ние се занимаваме тук с кръчми, дискотеки, лифтове. Спомняте си голямата битка да се приеме решение за Банско - излезе от съда, че това е незаконно, че понякога решенията на правителството се взимат грешно - ми хайде като се взимат грешно да си направи правителството един анализ и да се спази коалиционната уговорка всичко да се консултира с коалиционните партньори. Ние в парламента не сме трансмисия, придатък на правителството. Искаме всяка поправчица да се съгласува с нас. 40 поправки и поправчици са внесли депутатите на НФСБ през главите ни", посочи председателят на ПГ на ОП.


В РЗИ всички са фантоми, каза той и покани журналистите да влязат заедно с него в сградата на институцията.


„Получих десетки оплаквания от сдружения, асоциации, ресторантьори и представители на туристическия бизнес. На срещите до един бизнесмените ми повториха едно и също оплакване - в момента държавни институции биват използвани като шпиц команди срещу определени завадения за сметка на други. Всеки ден в определени заведения пристигат полицаи и представители на РЗИ, въоръжени като шпиц команди, и започват проверки на посетителите, които отиват да се забавляват. Искат им лични карти, с какви автомобили са и прочие. Всичко това убива една част от българския туристически бизнес за сметка на друга“, разказа Волен Сидеров.


Източник: epicenter.bg


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог