Свързани новини

07.08.2018 13:56

Бенчев за Митьо Очите: Помогнах на болен човек

Видян 1932 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зам.-председателят на общинския съвет на Бургас Бенчо Бенчев твърди, че съвсем случайно е срещнал Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. В интервю за БНР  той заяви, че се е срещнал с Желязков в хотел "Хаят" в Гърция и Желязков го помолил да го придружи до болница в Истанбул.


"Помогнах на болен човек", обясни още Бенчо Бенчев пред Националното радио.


"Не мисля, че съм виновен, защото в това, че съм се срещнал с Димитър Желязков не значи, че имам нещо общо с него. Това не значи, че и аз съм престъпник, казва още той. Стаите ги запази господин Несрин Узун. Запази ги на мое име, аз го помолих да ги запази. За Желязков бе в една от стаите, тъй като го видях в хотела, че си търсеше стая, но това значи ли, че нещо съм направил? Той каза, че е болен и отива на преглед в Турция! Пътуваше за преглед. Аз случайно го видях на пътя и го взех!  Абсолютно случайна среща. Това съм обяснил на следствените органи. Аз имах една среща в един хотел и тъкмо си тръгвах, някой ме извика по име, обърнах се и беше той. Попита ме къде тръгвам, викам му, тръгвам за Турция. Той ме  попита, дали ще го взема в моята кола и ми показа торбичките си каза: „Ще ходя на преглед“. Болен човек! Какво лошо има? Не мога да разбера!“.


Бенчев изрази готовност да подаде оставка като зам-председател на Общинския съвет в Бургас, но не и като съветник, добавя БНР.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на