Свързани новини

27.07.2018 09:34

Застреляха собственичка на заведение в Благоевград

Видян 1864 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жена на 58 години е убита в Благоевград. Престъплението е станало във вход на жилищен блок в квартал Струмско. Полицията е отцепила района, извършителят се издирва. Блокирани са всички изходи на града, съобщи Нова.


Жената се прибирала от работа около 1.00 часа през нощта. Тя е била част от ръководството на известно заведение за хранене в града. Такси я е оставило пред блока, влязла е във входа и именно там е причакана. Нейна съседка я намерила.


Хората в блока смятат, че убиецът е мъж с криминално досие, който доскоро живял с дъщерята на убитата. Преди седмица обаче той пребил момичето и оттогава полицията го издирва. Предстои тази версия да бъде потвърдена или отхвърлена от полицията. Близките на жената се страхуват за живота си.


Жената е починала в резултат на огнестрелна рана в областта на гърдите, обясни за NOVA говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.


„Според първоначалните данни е стреляно от упор с гладкоцевно оръжие и то от малко разстояние. На място има и съдебен лекар. Предстои да се назначат балистична и ДНК експертизи. Към този момент няма установен извършител. Издирва се и се надявам съвсем скоро да узнаем кой е той”, поясни Арнаудова.


По повод появилата се информация в медиите, че се издирва 40-годишен мъж във връзка с престъплението, Арнаудова обяснии, че има такова издирване, но то е във връзка с друго разследване на прокуратурата в Благоевград.


„Ще се установи дали той е извършителят на престъплението. Мъжът се издирва заради противозаконно отнемане на моторно превозно средство, собственост на дъщерята на починалата жена. Това е и една от версиите на разследването. Този мъж е с криминално досие и е осъждан. Това разследване е започнало на 20 юли. Не се изключва и вероятността извършителят да е друг”, обясни говорителят на главния прокурор.


Стана ясно, че убитата жена е трябвало днес да дава показания в съда заради нападението над дъщеря й. Именно затова не се изключва вероятността убийството да е поради тази причина.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни