Свързани новини

18.07.2018 10:57

КТ Подкрепа: Манолова се представя като Батмана на републиката

Видян 1784 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Това, което прави омбудсманът Мая Манолова, е да се опитва да очерни всички налични институции и да се представи като Батмана на републиката”. С тези думи Ваня Григорова от КТ „Подкрепа” коментира пред Нова телевизия изгонването на омбудсмана от заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество. Манолова дойде на тристранката заради промяната на правилата за пенсиониране на миньори, които са били съкратени. Ваня Григорова от синдикатите определи действията на Манолова като „популизъм”.


„Това госпожа Мая Манолова го прави по всички теми навсякъде. В петък на заседание на работна група за Закона за хората с увреждания г-жа Манолова стоя два часа, опита се два или три пъти да се включи в дискусиите, след което излезе и заяви отвън, че национално представителните организации пречат на реформата, което категорично не е вярно”, каза още Ваня Григорова от КТ „Подкрепа”.


И добави: „Г-жа Манолова много добре би трябвало да познава работата на институциите и отделните органи. Националният съвет за тристранно сътрудничество не е мястото, на което се взимат решения.  Националният съвет за тристранно сътрудничество е консултативен орган, в който работодателите и синдикатите изказват собствените си позиции. Тя, ако иска да се бори за нещо, трябва да се бори в Министерския съвет и в Народното събрание. Там се взимат решенията”.


От своя страна, Манолова коментира в предаването Здравей, България по Нова телевизия, че „не мога да чакам покани да си свърша работата. Мое законово задължение е да съм там, където се обсъждат правата на гражданите”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Крайно време е да се разбере, че така наречените синдикати в България обслужват само и единствено интересите на държавата-разбойник и чорбаджиите-изедници... Дали някога ще се разбере колко получават ЛИЧНО лидерите на синдикатите за да прокарват точно тези ... "политики"...

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Би било добре един де всеки да го "сполети" неговата си ...участ... Г-жа-та - Ваня Григорова от КТ „Подкрепа” - да й се наложи да бъде защитавана за нарушаване на синдикалните й права, лекарите - например д-р? Генчо Начев или проф. Куртев - да бъдат лекувани, съответно от сърце и рак, Цацаров - за справедливо правосъдие... за народните пи представители и партийците - тях пък - всичко накуп дано ги сполети, включително и размера на пенсиите - да е колкото на баба ми... А дано, ама нада ли - както казваше един ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а