Свързани новини

05.03.2009 13:05

Първомай с най-висок инвестиционен индекс сред българските общини

Видян 1642 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първомай показа най-високия резултат в класацията на общините по инвестиционен индекс, която бе направена за първи път на тазгодишното изложение "Банки, Инвестиции, Пари", съобщиха от прес-центъра на изложението, цитирани от БГНЕС.


То се провежда от 4 до 6 март в Международен панаир Пловдив, а наградите бяха връчени от министъра на финансите Пламен Орешарски и изпълнителния директор на панаира Георги Гергов. Първомай получи оценка 81.17, която е най-добрата сред всички номинирани, и първо място в своята група – общини до 50 000 жители. Там са реализирани над 15 проекта и започва изграждането на индустриална зона, обяви кметът Ангел Папазов. С индекс 80.47 Варна е победител в раздела за общини с население над 100 000. В останалите групи отличени са: Монтана (под 100 000 жители), Аврен (до 20 000), Ружинци (до 10 000), Априлци (до 5000) и Бойница (до 2000). Класацията е опит на "Банки, Инвестиции, Пари" да се даде възможност на общините да представят своя и потенциал и да привлекат инвеститори, обясниха организаторите от "Е 21".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се