Свързани новини

06.07.2018 13:45

Беновска: Ще съберем пари за зъби на Босия, за да се храни

Видян 3521 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Радио К2" започва кампания да събере средства за поставяне на зъби в устата на гладуващия Николай Колев -Босия, за да може той да се усмихва и да се храни", заяви Илиана Беновска в БТА на пресконференция, давана от загрижени за здравето на гладуващия Босия.


 "Много експресивно и със загриженост за гладуващия Николай се изказахте", обърна се Беновска към участниците в пресконференцията Вихрен Михайлов, адв. Диньо Бозаджиев, Димитрин Вичев, Кирил Чуканов, Манол Глишев. "Само ще попитам. обаче. защо не се погрижите Босия да има зъби в устата си? Скоро го видях, познаваме се отдавна и ми дожаля за усмивката му...И , че не може да се храни , поради липса на зъби."


 Вихрен Михайлов заяви :" Бачо Кольо има 1 зъб в устата си, но го стиска здраво срещу несправедливостите." Бозаджиев заяви уклончиво , че ще се погрижат и ще се обърнат към Беновска за зъби на Босия.


На въпрос на Беновска , дали само министър Московски е виновен или явлението "купени книжки " е от 30 години, участниците се съгласиха, че Московски не е единственият отговорен, а адв. Бозаджиев поясни , че очакват НС като законодателен орган да предприеме действия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог