Свързани новини

05.07.2018 15:31

Бандата за убийства се оказа въоръжена с дамски газов пистолет

Видян 1547 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Страховитата според спецпрокуратурата банда за убийства на магистрати и топченгета, се оказа „тежко въоръжена” с дамски мини газов пистолет и листче, на което са изписани няколко числа. Това става ясно от публикуваните снимки от спецоперацията на ГДБОП, проведена под покровителството на прокуратурата, предава Фрог. След края на акцията главният секретар на МВР Младен Маринов обаче гордо заяви, че е разбита изключително опасна банда. Вътрешният министър Валентин Радев пък се изцепи, че МВР си върши перфектно работата, а България е най-сигурната страна на Балканите.


От показната акция има и още две снимки с няколко грама  трева и минивезна. Явно трябва да се подразбира, че там е ставало голямото мерене на дрога от маститата наркобанда. Похвално е, че службите ни  правят опити да  ограничат разпространението на наркотици, а виновниците да получат справедливо наказание. За поръчковите убийства, обаче трудно биха ни убедили.


"Не е тайна, че от край време, за да си вържат едно или друго дело, ченгетата използват т. нар. нагласени свидетели.  След като  са сгащили  някой сравнително дребен  апаш,  ченгетата го принуждават да набеди някой по-голям от него в престъпление. В замяна на това му обещават помилване на греховете. Достатъчно е да се проследи съдебната сага  на знакови наказателни дела, за да се види, че едни и същи кримки, от порядъка на 3-5 души,  правят „грандиозните разкрития” за ъндърграунда. А после хората се питат, защо съдът чете оправдателни присъди. Много просто, защото освен показанията, няма други събрани доказателства, които да потвърждават казаното.


Криминалисти с опит признаха, че в масивите на МВР е имало информация, че задържаните са търгували с дрога. Но също така споделят, че бандата се е считала за махленска и не се е ползвала с  протекции на високо ниво.  И ако от местното районното управление са проявили повече активност, апашите отдавна да са задържани. Убедени са, че за това не са нужни сили на ГДБОП, чиито приоритет е международния трафик на дрога и тоновете наркотик, които минават през страната ни", пише Фрог.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева