Свързани новини

25.06.2018 17:50

Пуснаха Анита Мейзер срещу 5 000 лева

Видян 1619 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандално известната бивша мисис Анита Мейзер излиза от затвора срещу 5000 лв. парична гаранция. Това реши състав на Варненския апелативен съд, след като делото срещу нея на втора инстанция приключи. Магистратите имат 2-месеч срок, в който трябва да обявят решението си по делото, съобщи 24 часа.


След като на няколко пъти адвокатите на Мейзер внасяха в съда искане за промяна на мярката за неотклонение, съдът определи парична гаранция за свободата й. Самата тя промени на няколко пъти поканаията си, дадени пред разследващите и пред първата съдебна инстанция. Окръжните магистрати признаха Мейзер за виновна по две обвинения - че Мейзер е причинила по непредпазливост смъртта на съпруга си Николай и, че е предложила подкуп на полицейски служител. Тя получи три години и половина затвор по първото обвинение и 4 години и половина за затова, че е предложила подкуп от 30 000 евро на разследващия полицай. Според първоинстанционния съд Мейзер трябва да търпи по-тежкото. Окръжен съд - Варна й наложи и глоба в размер на 8 000 лева, както и обезщетение на майката на Николай в размер на 150 000 лв.


Анита Мейзер бе арестувана на 15 август 2016 г., след като 40-годишният културист и бивш охранител Николай Димов бе убит в дома им във Варна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...