Свързани новини

20.06.2018 12:46

БСП внесе втория вот

Видян 888 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ПГ на БСП внесе в деловодството на НС вота на недоверие срещу кабинета Борисов 3. Вотът е заради сектор Сигурност. Мотивите на левицата са бягството на двамата затворници от Централния софийски затвор, последвалата престрелка в Ботевград, при която бе убит единият от тях, битовата престъпност в Угърчин, както и катастрофата с военния хеликоптер МИ-17 в Пловдив. Вотът е подписан единствено от народни представители от ПГ на БСП.


Припомняме, още когато обявиха намерението си да внесат вот на недоверие към правителството, от БСП заявиха, че няма да търсят предварително политическа подкрепа от други партии в парламента. Иван Иванов от БСП посочи, че партията му не е водила преговори с никоя политическа сила. Всяка политическа сила има реален шанс да подкрепи мотиви, които показват сериозността на проблема, смята той.


 „Правителството на Борисов е вредно за всеки български гражданин, опасно е за България и трябва да си ходи”, заяви депутатът от БСП Елена Йончева. Според нея е очевидно за всички, че това правителство не се справя със своето основно задължение. Йончева подчерта, че МВР и правителството са се провалили в сигурността.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.