Свързани новини

13.06.2018 11:44

Нетаняху: Няма да забравим как българите лягали върху релсите, за да спасят евреите

Видян 1301 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ние никога няма да забравим как българските граждани са легнали върху жп релсите, за да предотвратят депортирането на евреите си”, заяви израелският премиер Бенямин Нетаняху по време на срещата си с българския си колега Бойко Борисов в Ерусалим, съобщи бТВ.


По време на посещението му в Израел на Борисов му предстоят срещи и с израелския президент Реувен Ревлин и с президента на Световния еврейски конгрес Роналд Лаудер.


„Споделяме изключително добро приятелство. Споделяме мост, изграден между българския и израелския народ – това са българските евреи, които са допринесли изключително много за развитието на Израел”, каза още той.


Израелският премиер подчерта, че оценява всички действия на България срещу антисемитизма и усилията ни в общата битка с радикалния ислям.


„Постигнали сме изключително много откакто за първи път се запознахме преди много години в Тел Авив”, коментира от своя страна Бойко Борисов.


По време на срещата Борисов акцентира, че страната ни е готова да си сътрудничи с Израел в производството на безпилотни самолети. Той допълни, че Израел продължава да играе ключова роля в гарантирането на сигурността в Близкоизточния регион.


„Крайно време е всички лидери на Европа да разберат колко важен е Израел за стабилността в региона”, коментира от своя страна Нетаняху.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец