Свързани новини

08.06.2018 11:56

Борисов: Отидох в Русия да видя какво е трасирал Радев, не беше трасирано нищо

Видян 1894 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Отидох в Русия да видя какво е трасирал президентът Радев, не беше трасирано нищо. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на парламентарния контрол в отговор на въпрос на депутата от БСП Антон Кутев във връзка с посещението му в Русия, предаде Фокус.
„Щеше ми се да започна и с отговор на въпроса на Корнелия Нинова как бихме могли като държава да постигнем по-добри резултати. Със сигурност може повече затова преди време предложихме министърът по европейските въпроси, на Европредседателството да бъде от вашата партия. Вие казахте, че сме искали да ви купим. Сега вие ни предлагате същото – да работим заедно. Добре, приемаме го“, каза още Борисов.

"ГЕРБ има по-голям рейтинг от БСП, а Мая Манолова има по-голям рейтинг от президента", заяви още премиерът. „Винаги, когато съм бил в парламента, вие чакате да дойда, не за да свършим работа“, коментира той. „Вместо да ме питате мен, питайте президентът какво е трасирал на срещата си с Путин“, изтъкна премиерът.


„Срещата ни беше 3 часа. Толкова пък да не съм разбрал какво ми казва Путин с преводач“, коментира Бойко Борисов. „Така започнат разговор, води до такова отношение“, обърна се той към БСП. „На 13 юни се събират всички министри. Мисля, че ще се договорим част от газта да се търгува на територията на България“, заяви премиерът. „Използвате случая да се заяждате с мен, да си разменяме реплики. Това не помага на никого“, обяви Бойко Борисов. „Пишат, че съм васал на Путин, вие ми казвате, че не се разбирам с него. На кого да вярвам“, коментира премиерът. „Като дойде в България, ще го помоля да ви обясни на руски, това мога да направя“, каза още той.


Репликата на премиера Борисов бе в отговор на зам.-председателя на ПГ на БСП Антон Кутев, който заяви: „Президентът Румен Радев има по-висок рейтинг от вас и вие очевидно не можете да свикнете с това“. „Вие просто не се разбирате с тези хора. Имате съвършено различен начин на комуникация. Трябва да си смените екипа, защото с този няма да се справите“, посочи той.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Душевно болен простак!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате