Свързани новини

07.06.2018 15:32

Надрусан с трева бил тираджията, убил двама на АМ Тракия

Видян 2235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Под въздействието на марихуана е бил 28-годишният украински тираджия Станислав Пислар, който уби на магистрала "Тракия" бременната Северина Коралска и мъжа й Ивайло Минчев. Това стана ясно в пловдивския апелативен съд, където прокуратурата предостави резултатите от съдебно-химическата и токсикологична експертиза, съобщи 24 часа. Тя е отчела, че в кръвта  и урината на тираджията има наличие на тетрахидроканабинол (марихуана).


Задържаният реагира, като чу за заключението. Той твърди, че това не може да бъде. Защитничката му заяви, че липсвали данни какво е количеството наркотик.


Пислар с насълзени очи повтори, че много съжалявал и ако можел, би дал своя живот , за да върне загиналите съпрузи. Северина издъхна бременна в 7-ия месец. Украинецът настояваше съдът да го пусне под домашен арест. Адвокатката му представи договор, според който клиентът й е наел жилище в Пловдив.


Според магистратите обаче съществува реална опасност Станислав Пислар да се укрие, тъй като често пътувал зад граница. С държавата, в която живее и където има постоянен адрес - Украйна, България няма сключен договор за правна помощ.  Магистратите отчетоха, че за извършеното от тираджията престъпление Наказателният кодекс предвижда тежко наказание - лишаване от свобода от 5 до 20 г.  С този аргумент те го оставиха за постоянно в ареста. Определението не подлежи на обжалване.


На 28 май Пислар помете с камиона си аудито, в което пътували Северина и Ивайло. Те отивали на преглед в София. Двамата загинаха на място.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева