Свързани новини

07.06.2018 12:06

Простреляната в Съни излезе от кома, вече диша сама

Видян 1732 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг на 2 юни, вече диша самостоятелно, съобщи 24 часа.


Преди няколко часа момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в съзнание, има и двигателна активност, обясниха от УМБАЛ Бургас.


Въпреки добрите новини обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка.


Това, че има двигателна активност все още не значи, че тя ще бъде пълноценен човек. Предстои дълъг и тежък период, в който ще стане ясно дали 22-годишното момиче ще може да разбира, чува и вижда, споделиха медици.


Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат Симона към живота. Състоянието й е стабилизирано, но остава много тежко.


Родителите на момичето от Дряново, която е щерка на полицейския шеф Тони Тодоров,  са неотлъчно до нея в този труден за цялото семейство момент.


Симона бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в пристъп на нервност застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и рани тежко любимата си.


54-годишният Коста бе застрелян с 4 куршума в главата докато изчаквал Симона в мерцедеса си, спрян до комплекс "Сън вилидж". Двамата трябвало да ходят на вечеря.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд