Свързани новини

04.06.2018 16:06

Караянчева превърнала НС в Дисниленд

Видян 1509 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Такова чудо, като сегашното никога не е било“,  оплакват се дългогодишни депутати по повод тълпите от посетители в НС. Те са категорични,  че виновник за хаоса в сградата е шефката на парламента Цвета Караянчева, която тълкувала по свой начин идеята парламентът да бъде "отворена институция".  Депутатите  припомнят, че предшествениците й са разрешавали достъп на граждани, но само в почивни дни.


 „Недопустимо е в работни дни да бъдат приемани минимум по 6 групи от средно 50 души. Гостите пречат на работата ни“, негодуват депутати от всички парламентарни групи. Депутатите недоумяват до къде ще стигне Караянчева, тъй като за кратко време успяла „да превърне институцията в Дисниленд”.


В парламента шестват групи от посетители от цялата страна, фолклорни ансамбли, танцьори, поети, художници, кукери. Всички те, незнайно как са получили разрешение да демонстрират уменията си в кулоарите на НС.


Песните, танците на кукерите, продажбата на мартеници и глинени изделия, изложбите и рециталите пречат на журналистите да си вършат работата, на депутатите да се придвижат свободно към пленарната зала и на чиновниците и НСО, които трябва да следят в изкъсо поведението на външните лица. Квесторите пък са длъжни да разходят посетителите из балконите на НС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и