Свързани новини

04.06.2018 10:40

Цветанов видя завист у БСП и Радев заради успехите на властта

Видян 1444 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не трябва да завиждаме на никого заради неговите успехи – това послание към БСП и президента Румен Радев отправи в предаването „Тази сутрин” по бТВ председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Президентът Радев, чувствайки се изолиран от европейската политика, даже от световната политика, концентрира вниманието си върху това противоречие, за да има челен сблъсък с премиера и с парламента. ГЕРБ винаги е реагирала след изказване на Румен Радев, търсете причината за нарушената комуникация между институциите не в парламента, а в президентството”, подчерта Цветанов.


Според него Радев използва събития отпреди месеци, за да нагнетява напрежение.


По повод коментарите, че Бойко Борисов не идва в Народното събрание или се появява за едно кафе време и си тръгва с оставката на председателя му, той отговори: „Знаете колко е динамична програмата на министър-председателя особено през последните шест месеца. Той изпълнява международната си програма, която е написана месеци преди това”.


„Президентът е в правото си също да намери начин или да покани министър-председателя, или да мине през парламента, за да изпие едно кафе”, посочи Цветанн Цветанов. В същото време той не спести критиките си към работата на назначеното от Радев служебно правителство, като заяви, че действията на кабинета „Герджиков” по линия на новите изтребители са били непрозрачни.


По въпроса със скандалите около изборите в с. Галиче Цветанов използва любопитни аргументи – кандидатът на ГЕРБ бил регистриран земеделски производител от 1997 г., докато този на БСП бил по майчинство през последните години; снимката на вече избрания нов кмет от партията на Бойко Борисов с Ценко Чоков не знаела нищо, защото ловната дружина на селото наброява 90 души, сред които – и майката на „червения” кандидат.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни