01/03
01.06.2018 09:25

ЦГМ и Младежки театър поднасят приятни изненади на пътниците

Видян 1447 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Центърът за градска мобилност (ЦГМ) и Младежки театър „Николай Бинев“ поднесоха преди ден поредната изненада на столичани, свързана с общата им кампания. Актьорите на Младежкиятеатър „Николай Бинев“Севар Иванов, Ахмед Юмер и Александър Хаджиангелов станаха контрольори в градския транспорт. „Акцията“ бе част от започналата на 8 май кампанията на ЦГМ и театъра, озаглавена: „Спирка Младежки театър“.


С екипа на ЦГМ актьорите "провериха" пътници втрамвай7 и раздадоха талони за 50% намаление за билети от програмата на театъра на всеки от тях, който има заредена карта за 3,6 или 12 месеца. За час в трамвая бяха раздадени 40 талона. От началото на кампанията от бонуса да ползват 50% намаление са се възползвали над 100 души.


Кампанията „Спирка Младежки театър“ на Център за градска мобилност и Младежки театър „Николай Бинев“ бе открита на 8 май 2018 г. Тя предоставя на редовните пътници с карти за транспорт намаление на билетите за театрални постановки. От бонуса се ползват също пенсионерите, инвалидите, ученици и студенти.


Желаещите да се включат чрез заредените си карти в инициативата и да ползват отстъпката могат да потърсят талон от пунктовете за продажби на ЦГМ. С него на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.


В кампанията „Спирка Младежки театър“ са планирани още подобни акции, които приятно ще изненадат пътниците в градския транспорт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион