Свързани новини

18.05.2018 09:46

Нинова: Има една декларация с пожелания и очаквания за среща след 2 години

Видян 1811 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Има една декларация с пожелания. Вие се преборете с корупцията и престъпността, решете си двустранните проблеми, ние ще видим след 2 години, когато се срещнем в Хърватска. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова за срещата ЕС- Западни Балкани в предаването „Тази сутрин“ по БТВ.


„По темата Западни Балкани общо взето има добри пожелания и очаквания за среща след 2 години“, заяви тя. „Мина еуфорията от срещата. Прибра се червеният килим. Време е за обективен и спокоен анализ какво се случи“, коментира лидерът на БСП. „Положителното е, че имаше среща, въпреки че Испания не участваше. Сърбия и Косово не се разбраха. Хубаво е, че започнаха тези разговори“, посочи Корнелия Нинова. „Имаше много големи очаквания за конкретика. Дори след 2025 година да се каже започваме, даваме път, отваряме глави- нищо подобно няма“, изтъкна тя.


„Нито дума за това, че въпреки че кохезията е приоритет, с 5% ни се намаляват средствата за кохезия“, обяви лидерът на левицата и уточни, че и средствата за селскостопанската политика се намаляват с 5%. „Правителството го приема сякаш нищо не е станало. Тези 10% как ще се отразят на българския бюджет. А в същото време се увеличава вноската ни за Европа“, заяви Корнелия Нинова. „Нали щяхме да храним европейските лидери с палмово масло, за да видят какво яде българинът. Представи се най-хубавото меню. Питам Бойко Борисов защо каза: „Като дойдат ще ги нахраня с храната, която ядат българите“. Къде беше темата за двойния стандарт в храните“, попита лидерът на БСП.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените