Свързани новини

11.05.2018 14:37

Атака срещу Симеонов заради лотарията

Видян 3736 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепремиерът Симеонов понася удар заради В.Божков и лотариите:"Атаката не закъсня! 24 часа след като предложенията ми за промените в закона за хазарта получиха политическа подкрепа от най-големите парламентарни партии, водещи медии активираха пропагандата срещу мен.


В сутрешните блокове на bTV и Нова нямаше нито дума, нито коментар в студията темата за внесените законопроекти (в т.ч. за хазарта!).


В днешния брой на „24 часа“ има поръчкова статия, опитваща се да ме изкара като най-големия душманин на българския туризъм. От 10 вестникарски твърдения - 10 лъжи. Нескопосано и жалко. Дори не ме потърсиха за моята гледна точка като вносител на законите. А в. „24 часа“ е подписал Етичния кодекс на българските медии, където се говори за точност, обективност, проверена информация и представяне на всички гледни точки. За съжаление,  днешната публикация го приравнява с „Работническо дело“, където по нареждане се „екзекутираше“ партийния враг. Ще видим дали ще ми дадат право на отговор.


bTV пратили хайка журналисти да „душат“ около комплекса на СКАТ в Златоград. Вече 1 година мои „почитатели“ поръчват журналистически разследвания за този обект, както и за мотел „Козия рог“ в Малко Търново, но явно им е трудно да преглътнат, че всичко е законно. Останаха непроверени само кофите за боклук. Дори в момента (12:20 ч.) телевизионен екип обикаля около хотел „Панорама“ в Златоград. Пак в духа на моралната журналистика никой не ме търси за информация или мнение. И те са разписали етичния кодекс!?


От сайта „Актуално“ вчера научих, че съм имал интерес в областта на хазарта и офшорни фирми за онлайн залагания. Разбира се, материалът е анонимен. Да, телевизия СКАТ се развива в телекомуникационния сектор, но нерде телевизия и комуникации, нерде хазарт. Тях вече ги съдя за по-стара публикация, явно ще се наредят до осъдените до момента TV7, Уикенд, и други средства за масова манипулация.


Ясно е, че хазартното лоби няма да се даде лесно. Става въпрос за 3 милиарда лева годишно. В този ред на мисли, благодаря на ГЕРБ и БСП за категоричната подкрепа в посока ограничаване на вредното влияние на хазарта върху българското общество, особено децата и социално слабите. Радвам се, че влиянието на хазартните босове не е стигнало до председателите на най-големите парламентарни групи и се надявам те да удържат на натиска.


Печелим битките засега, но войната предстои!".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.