10.05.2018 17:00

Протест на ПИК в защита на Васил Левски

Видян 2297 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Протест в защита на Апостола Васил Левски и на свободното слово свиква Информационна агенция ПИК. Той ще се проведе в 11 ч. на 15.05.2018 г. – идния вторник, пред сградата на Висшия съдебен съвет на ул. „Екзарх Йосиф” 12 зад Централни хали.  


Журналистите от ПИК призовават всички колеги и граждани да подкрепят българщината и да се обявяват срещу поругаването на национални символи, както и срещу цензурата над българските медии, която се извършва в българския съд.


"По същото време членовете на ВСС ще умуват по предложение на Лозан Панов каква критична декларация да приемат срещу ПИК и сайта "Правен свят". Поводът е, че ПИК защити българщината и националните ценности в лицето на Васил Левски, цар Симеон Велики и отец Паисий от скандалния учител Емил Джасим. Той ги обяви за самозванци и нарече Апостола „ла*но”, а българският съд в лицето на съдийката Силвия Хазърбасанова от Софийски районен съд присъди в негова полза на делото му срещу ПИК и така се съюзи и присъди и пари на безродника!


Ако не сте съгласни да учат децата ви, че Левски е „ла*но”, ако не искате да се страхувате, че ще ви осъдят за това, че браните Апостола и българщината, елате на протеста на ПИК да го кажем в очите на виновниците – българските съдии, които не защитиха националните ценности.


Нека се преборим за истинската правда, а не тази на съдиите-грантаджии, които предадоха родината! Да извадим съдиите на светло и да ги питаме: Г-да съдии, Левски ла*но ли е?", пишат от ПИК.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог