Свързани новини

26.04.2018 10:37

Караянчева лъже в ефир, че БСП не внася законопроекти

Видян 1853 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева излъга всички български граждани в ефир, че БСП не внася законопроекти и няма внесени законопроекти, които да касаят отпуските на народните представители. Това решение за промяна в правилника на парламента е внесено на 19 април и вчера е гледано в правна комисия“, заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна. Той поиска Цвета Караянчева да се извини не само на БСП, но и на всички български граждани. След изказването на Стойнев, Караянчева се извини за лъжата си и заяви, че е направила справка, според която законопроектът наистина е внесен.


Драгомир Стойнев я посъветва да се интересува какво се случва в Народното събрание, защото е недопустимо в ефир да се заявява, че това са само декларации на БСП и няма нищо постъпило. „Има постъпили законопроекти, има законопроекти, които не се гледат с месеци, даже някои отлежаха и с години и не е нормално председателят на Народното събрание да не знае какво се случва в парламента“, допълни депутатът. „Само да не се окаже, че е виновен началникът на деловодството, както се оказа, че е виновен началникът на охраната, когато хората с увреждания не бяха допуснати до Народното събрание“, коментира Стойнев.


"Аз нямам нищо против отпуските да бъдат намалени, но лично аз в почивните си дни обикалям избирателния си район и се срещам с хората. Засега от БСП говорят само с декларации и не са внесли нищо в деловодството на НС. Ако внесат такова предложение, ще го разгледаме в пленарна зала", обяви вчера председателят на НС в предаването Лице в Лице по бТВ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е