Свързани новини

25.04.2018 14:01

Иванчева позна кого ще назначат за неин наследник

Видян 2779 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За пореден път се оказа, че обвинената за подкуп кмет на Младост Десислава Иванчева е казала истината. След като тя посочи кой е подал сигнал срещу нея, а бизнесменът Ваклин първо отричаше, пък после си призна, сега с писмо от местната администрация подозирания от титулярката, че ще му дадат да управлява най-богатия столичен район Румен Русев, също си призна, че поема поста. В съобщението той оспорва правото на кмета си на отпуска, което законът й гарантира, а де факто и нейната заповед, което де юре е наистина оригинално, да не кажем престъпно. Припомняме, че Русев преди дни коментира, че „хора от общината”, му предлагали да заеме поста на Иванчева. Разбира се, въпреки нежеланието, което той демонстрира в писмото си до медиите, изпъстрено с героични пози, трябва да му бъде ясно, че ще го следим под лупа, така че много да внимава. Ето и част от писъмцето с непроменена грешна граматика:


„За излизане от ситуацията, зам.-кметовете арх. Румен Русев и Владимир Клисуров взимаме решение, в нашите компетенции. Въпреки очакваните удари, предлагаме да продължим да работим в екип. С това поемаме отговорността пред избирателите, посочили г-жа Иванчева за кмет, а тя от своя страна нас - за нейни заместници. Предвид спецификата на проблемите в „Младост”, огромна част, от които касаят задълбочен и компетентен анализ на процедури, свързани със строителство, излизаме със следното предложение до Столичен общински съвет. На основание чл. 39 ал. 3 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, за заместващ избрания кмет да бъде посочен Румен Русев, архитект и инженер с огромен стаж. За целта Владимир Клисуров се самоотвежда, като вариант за поста.


Надяваме се предложението ни ще бъде разгледано в най-кратки срокове, предвид спешността на проблемите, решаването, на които е в правомощията на общинската администрация. Даваме пример с финансирането на училища, детски градини, заплати на медицински сестри и др. В случай, че то бъде прието, ръководството на Район „Младост” декларира, че ще продължи да търси подкрепа на гражданите за продължаване на посоката за запазване на междублоковите пространства, с която г-жа Десислава Иванчева бе избрана за кмет. За целта разчитаме на сътрудничество с ръководството на Столична община и всички институции, за справяне с проблемите на гражданите на района”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и