Свързани новини

29.01.2009 10:40

Philips Xenium X520 работи с AAA батерии

Видян 1562 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През март Philips стартират продажбите на модела си Philips Xenium X520, който разполага с уникална технология за зареждане от стандартни AAA батерии. Технологията е разработена от Philips в партньорство с Energizer и Techtium.


Естествено, подобно на много Xenium модели, телефонът се отличава с дълъг живот на батерията - до 8 часа разговори и близо месец стендбай. Презареждането чрез обикновена ААА батерия осигурява допълнителни 2.5 разговори и цяла седмица стендбай. При това могат да се използват всякакви батерии - от еднократни (включително литиеви), до презареждащи се NiMH акумулаторни батерийки.


Останалите технически характеристики на Xenium X520 не са дотолкова авангардни - 2-мегапикселна камера, Bluetooth с A2DP профил, FM радио с RDS и слот за карти с памет в формат microSD.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.