01/03
27.08.2015 13:13

LG разработва джобна клавиатура в реален размер

Видян 2960 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В стремежа си да завоюва по-голям дял от бързо растящия пазар на аксесоари за мобилни устройства, LG Electronics (LG) ще представи първата твърда навиваща се преносима безжична клавиатура по време на изложението за потребителска електроника IFA 2015 в Берлин, Германия. За разлика от други преносими клавиатури на пазара, клавиатурата на LG - Rolly Keyboard (модел KBB-700) се прегъва между четирите реда клавиши, за да се превърне в лесен за носене стик, който се побира във всеки джоб толкова лесно, колкото и във всяка дамска чанта или куфарче, съобщава КРОСС.


Благодарение на високо контрастните клавиши и разгъваемата стойка за мобилни устройства, писането на Rolly Keyboard е изключително удобно, тъй като разстоянието от 17 милиметра между центъра на два съседни клавиша (т.нар. key pitch) е почти толкова голямо, като при повечето клавиатури за настолни компютри, където разстоянието е 18 милиметра. Изработена от удароустойчив и издръжлив поликарбонат и черна ABS пластмаса, клавиатурата осигурява удовлетворяващо усещане при писане, което не е характерно за гъвкавите силиконови клавиатури. Две масивни напречни рамена се разгъват, за да поддържат телефони и таблети в изправено положение. Самото разгъване на клавиатурата Rolly Keyboard автоматичнo ѝ позволява да се свърже чрез Bluetooth 3.0 едновременно с две различни устройства, давайки възможност за превключване между двете просто чрез натискане на едно копче. Единична AAA батерия захранва клавиатурата за период до 3 месеца при стандартна употреба.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.