Свързани новини

11.06.2014 15:02

Монитор на Philips с двойна продуктивност и ултра тънък дизайн

Видян 25474 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първият в света монитор Philips две-в-едно без разделител получи отличието 2014 COMPUTEX d&i Gold Award за забележителна иновация при разработката. Моделът 19DP6QJNS на Philips комбинира два 19-инчови (48.3 см) екрани и така осигурява виртуално непрекъсната площ с диагонал 32 инча, увеличена продуктивност и естествено представяне на изображенията. Благодарение на минималистичната тънка рамка с ширина 3.5 мм и панорамният IPS панел, брилянтните цветни изображения може да бъдат наблюдавани под всякакъв ъгъл.


Поддържан от стойка, която пести място и е проектирана за осигуряване на максимални възможности за настройка с цел постигане на оптимален зрителен комфорт, мониторът предлага накланяне напред и назад и на двата дисплея до 22.5 градуса. Малката заемана площ спомага за оптимизиране на мястото на бюрото и избягване на бъркотията от кабели.


Елегантният монитор две-в-едно на Philips предлага щедри възможности за връзка, включващи един DisplayPort и VGA вход на първия дисплей, като и един VGA вход и един MHL-съвместим HDMI вход на втория дисплей, заедно с два USB входа на всеки дисплей за по-голямо удобство. Поддръжката на MHL позволява на мобилните ви устройства да оживеят на големия екран и ви дава възможност да гледате съдържание директно от съвместим смартфон или таблет, докато в същото време го зареждате.


Мониторът две-в-едно на Philips е оптималният дисплей за всяка среда. Идеален за разширяване на мястото в офиса, мониторът позволява сравнение на два документа един до друг и повече екранна площ за преглед на големи таблици, което увеличава ефективността и продуктивността. Идеален е и за дизайнерите, използващи 3D графика или имащи нужда от детайлна информация в CAD-CAM системи, като свързаните екрани дават повече място за създаване и използване на множество дизайнерски инструменти. Освен това геймърите могат да се потопят в действието на мултиплеър игра и да се състезават един до друг на двата екрана – по един за всеки играч.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак

Денят предвещава редица предизвикателства

Денят предвещава редица предизвикателства, които ще